ZIDANE NA MUKAMA: / Hoće li Francuz zbog straha od Čačića taktizirati s Modrićem?

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić sve je bliže povratku na teren. Njegov oporavak od ozljede i operacije lijevog koljena ulazi u samu završnicu.

3.11.2016.
16:39
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Modrić već neko vrijeme trenira i uskoro će biti u potpunosti spreman za povratak. U četvrtak je vježbao s Jamesom Rodriguezom i Marcelom koji, također, zbog zdravstvenih problema nisu putovali u Varšavu gdje je Real Madrid u srijedu odigrao 3-3 protiv Legije u 4. kolu Lige prvaka.

Image
TEŠKO PITANJE: /

Koga biste imali radije u momčadi, Modrića ili Rakitića?

Image
TEŠKO PITANJE: /

Koga biste imali radije u momčadi, Modrića ili Rakitića?

U kadru protiv Leganesa?

Madridski dnevnik AS tvrdi da bi hrvatski veznjak čak mogao biti u sastavu za nedjeljni domaći okršaj protiv Leganesa u 11. kolu španjolskog prvenstva. Iako je ciljani datum povratka bio 19. studenog kada Real igra gradski derbi protiv Atletica, Modrić bi se na terenu mogao ukazati i znatno ranije, ali trener Zinedine Zidane će čekati do posljednjeg trenutka da vidi kako se osjeća glavni dirigent njegove igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane, dakako, ne želi riskirati eventualno pogoršanje ozljede, a brine ga i još jedna stvar. Objavi li već sada da je Modrić spreman, igrač bi mogao dobiti poziv hrvatskog izbornika Ante Čačića za predstojeći dvoboj protiv Islanda u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i prijateljsku utakmicu protiv Sjeverne Irske. Jasno je da bi u Realu više voljeli da Modrić ostane u Madridu i da bude pošteđen reprezentativnih obveza, pa je moguće da ga Zidane neće koristiti protiv Leganesa čak i ako bude spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo