Ma pogledajte samo kako sliči na oca

Zinedine Zidane, nekadašnji francuski as, definitivno je jedan od najboljih nogometaša svih vremena. Veliki tata svjetskog nogometa je 2006.

25.2.2014.
8:17
VOYO logo

Trenutno je Zidane pomoćni trener u madridskom Realu, ali obiteljsku tradiciju na travnjaku nastavlja njegov sin, 18-godišnji Enzo, koji inače igra za mladu momčad Real Madrida.

Enzo je u Kraljevskom klubu od 2004. godine i jedan je od najomiljenijih mladih nogometaša. Nije ni čudo. Kretnjama, trkom i potezima na nogometnom travnjaku neodoljivo podsjeća na oca, a zabija i jednako maštovite golove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svoje godine obećava jako puno, a sada je donio i istu veliku odluku kao i slavni tata. Za Enza se, naime, bore dva nogometna saveza, španjolski i francuski, a početkom ovog tjedna se saznalo kako je Willy Sagnol, izbornik francuske reprezentacije od 19 godine, uputio poziv Enzu, i mladić ga je prihvatio.

//www.youtube.com/embed/q-lA90RT_JU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi puta u karijeri će tako Enzo zaigrati u mladoj francuskoj reprezentaciji. Španjolci se još uvijek nadaju, ali čini se da je 18-godišnjak u svemu krenuo tatinim stopama i bit će zanimljivo pratiti njegov napredak.

//www.youtube.com/embed/q3YAAhXaDfs

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo