ZIDANE BRANIO KEYLORA NAVASA, HEYNCKES UTUČEN: / 'Poklonili smo im oba gola'

Image
Foto: AFP

Reakcije trenera nakon prvog polufinalnog susreta između Bayerna i Real Madrida

25.4.2018.
23:30
AFP
VOYO logo

Trener Real Madrida Zinedine Zidane bio je zadovoljan s pobjedom svoje momčadi protiv Bayern Munchena u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

REAL MADRID NAPRAVIO OGROMAN KORAK PREMA FINALU: Zidaneov joker s klupe donio potpuni preokret protiv Bavaraca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veoma smo zadovoljni s rezulatom, ali imali smo mnogo problema na početku utakmicu s kontrolom igre. Susret je daleko od gotovog, Bayern može pobijediti na Bernabeuu, ali sretni smo s 2-1 pobjedom", rekao je Zidane nakon utakmice. Bayern je poveo golom Kimmicha, a činilo se kako je bolje mogao reagirati vratar Madriđana Keylor Navas.

SVIJETLA TOČKA U TMURNOJ VEČERI ZA BAVARCE: James se poigrao s Modrićem, Hrvata je ostavio u prašini

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gol je bio posljedica pogrešaka nekoliko igrača, ne samo Navasa. On je imao veoma dobro drugo poluvrijeme, mi smo bili nešto slabiji bez lopte, a Ribery je bio sjajan večeras", objasnio je Francuz koji je na poluvremenu Isca zamijenio Asensijom koji je zabio pobjednički gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova dobra igra igra nije nešto novo, on je jedan od onih igrača koji čine razliku", rekao je o strijelcu pobjedničkog gola trener Kraljevskog kluba, a pohvalio je i Lucasa Vazqueza. Zidane je za kraj ustvrdio kako još ništa nije gotovo.

S druge strane, Jupp Heynckes nije bio sretan. "Poklonili smo im dva gola, a sami smo imali puno šansi. Nećemo odustati, još je 90 minuta pred nama. Na ovakvoj razini ne smijemo raditi takve pogreške", rekao je njemački stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo