ŽESTOKO SU SE OBRUŠILI NA IBRU / Drastično ga kaznili zbog dugog jezika

Disciplinska komisija francuskog Le Championnata kaznila je napadača PSG-a Zlatana Ibrahimovića sa četiri utakmice suspenzije. Razlog je verbalni delikt nakon utakmice 29.

10.4.2015.
8:52
VOYO logo

"Igram nogomet 15 godina, ali nikad nisam doživio ovakvo suđenje. Ova us*ana država ne zaslužuje klub poput PSG-a", sporna je izjava koju je Ibrahimović navodno rekao nakon utakmice.

Nakon te izjave karizmatični je Šveđanin na sebe navukao bijes francuske javnosti, budući se ona doživjela kao uvreda cijeloj naciji, dok je on sam u svojoj isprici pokušao objasniti kako je mislio isključivo na nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Ibrahimović je zbog svega suspendiran na četiri utakmice, što znači da će PSG na njega neće moći računati u utakmicama protiv Nice, Lillea, Metza i Nantesa.

Ibrahimović je bio pozvan na saslušanje koje je bilo na rasporedu u četvrtak, ali se na njemu umjesto njega pojavio sportski direktor PSG-a Olivier Letang. On je Šveđanina branio rekavši da izjava koja je zabilježena nije bila upućena sucu, ali Disciplinska komisija to nije tako shvatila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je sedam kola prije kraja vodeća momčad Le Championnata sa 62 osvojena boda, jednim više od drugoplasiranog Lyona, a pariški klub svakako ima pravo na žalbu na Ibrinu kaznu. Međutim, ulaganjem žalbe riskira se da kazna Šveđaninu bude dodatno uvećana u slučaju njezinog odbijanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sjeni Ibrine kazne ostala je druga vijest vezana uz ovog sjajnog napadača, a to je da bi se on mogao vratiti u Milan i to zbog ljubavi, točnije 44-godišnje Helene Seger. Talijanski mediji pišu da je njezina želja vratiti se živjeti u Milano, a nedavni sastanak Ibrinog agenta Mina Raiole s glavnim operativcem Milana Adrianom Gallianijem potaknuo je nagađanja o transferu.

Ibra je inače za Milan igrao između 2010. i 2012. godine, a ugovor s PSG-om veže ga do 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo