[FOTO] ŽESTOKI SUKOB KAPETANA: / Sergio Ramos udario Lionela Messija po licu i raskrvario ga

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Žestoki sukob Messija i Ramosa

2.3.2019.
23:34
AFP
VOYO logo

Bilo je vatreno u subotu navečer na Santiago Bernabeu u još jednom El Clasicu, kao i uvijek kad igraju Real Madrid i Barcelona. Pred kraj prvog poluvremena na Santiago Bernebuu došlo je do žestokog sukoba između dva kapetana na terenu, Sergija Ramosa i Lionela Messija.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

KAD SE 'KUCNU' DVA VELIKANA: Okršaj Ramosa i Messija u 5 fotografija

Messi ostao ležati na travnjaku

Ramos je u jednom skoku udario Messija po licu, Argentinac je ostao ležati na terenu, a sudac je pustio da se igra dalje, ubrzo je dosudio kraj pa su svi otrčali vidjeti što je s Messijem. Kad se pridigao, Messi i Ramos unijeli su se jedan drugom u lice, toliko da su se čak i dotaknuli glavama...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirisalo na ozbiljni sukob

Sve je mirisalo na ozbiljni sukob. Argentinac je sucu dvoboja pokazivao kako mu je Ramos raskrvario zube. No, ništa od toga nije bilo. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije sukoba, kao i Messijeve gestikulacije prema sucu, odnosno pokazivanja krvi u unutrašnosti svojih usta.

Nastavili se katalonski dani u Madridu

Inače, nastavili su se katalonski dani u Madridu. U svega tri dana Barcelona je drugi put na Santiago Bernabeu pobijedila Real Madrid. U srijedu su Katalonci u uzvratnom susretu polufinala Kupa kralja pobijedili 3-0 izborivši finale nakon što je prvi susret završio 1-1, a večeras je Barcelona u derbiju 26. kola Primere slavila sa 1-0 i najvećeg rivala potpuno izbacila iz utrke za naslov. Barca sada ima čak 12 bodova više od 'Kraljevskog kluba'. Pobjednički pogodak postigao je hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić u 26. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo