SRAMOTAN NAPAD

ZENIT I KRASNODAR OTKAZALI UGOVORE SVOJIM IGRAČIMA: Dva ruska reprezentativca uhićena zbog napada u Moskvi

Dvojica ruskih napadača sudjelovala su u fizičkom napadu na pojedince u Moskvi

Nakon što su dvojica nogometnih reprezentativaca Rusije – Pavel Mamaeev i Aleksandar Kokorin–  u jednom kafiću u Moskvi premlatili poznatog političara Denisa Paka i njegovog kolegu Sergeya Gaisina, njihovi klubovi su objavili kako su raskinuli ugovor sa svojim dosadašnjim igračima. Ubrzo nakon toga, oba igrača su i uhićena zbog incidenta.

NOVA ŠOKANTNA SNIMKA POMAHNITALIH RUSKIH NOGOMETAŠA: I na parkingu se iživljavali na nedužnom čovjeku

Denis Pak visoki je dužnosnik u ruskom Ministarstvu industrije i trgovine i jedan je od najutjecajnijih ljudi u Moskvi. Spomenuti je navodno konstantno nešto dobacivao Kokorinu i Mamayevu i tražio od njih da se utišaju, što je naljutilo spomenuti dvojac. Kokorin je potegao i stolicu na ruskog političara, koji je u sukobu ostao bez zuba.

Valja istaknuti kako je reagirao i ruski ministar sporta Pavel Kolobkov koji je poručio kako obojica više neće nikada zaigrati za reprezentaciju.

‘Oni više nikad neće zaigrati za Rusiju’

“Ako su profesionalni sportaši stvarno uključeni u ovaj, znači napadač Zenita Alexander Kokorin i veznjak Krasnodara Pavel Mamaev, onda je to neprihvatljivo, nesportsko ponašanje koje baca sjenu na sve ruski nogomet. Oni više nikad neće zaigrati za Rusiju”, izjavio je Pavel Kolobkov.

Zenit i Krasnodar su ekspresno reagirali te Kokorinu i Mamaevu otkazali ugovor, a ubrzo je i Russian Football News objavio kako su danas popodne oba nogometaša i privedena zbog fizičkog napada.

Povratak na Net.hr