UEFA CL TROPHY TOUR

ŽELITE POTPIS LEGENDE? Saznajte gdje će Giggs dijeliti autograme i fotografirati se s navijačima u Zagrebu

Legenda Manchester Uniteda i nogometaš koji je osvojio najviše trofeja u klupskom nogometu, neuništvi Velšanin Ryan Giggs, stiže u Zagreb u ulozi ambasadora Lige prvaka i u pratnji trofeja namijenjenog za najbolju momčad tog natjecanja. Sve u sklopu UEFA Champions League Trophy Toura.

Danas 42-godišnji Giggs u blistavoj karijeri osvojio je 34 naslova, od čega trinaest u engleskom nogometnom prvenstvu i dva u Ligi prvaka, vlasnik je rekorda po broju odigranih utakmica (632) i asistencija (116) u Premier ligi u kojoj je nastupao od 1990. do 2014. godine. Jedini je nogometaš koji se na listu strijelaca u Premier ligi upisao u 21 uzastopnoj sezoni i vlasnik niza rekorda jedinog kluba za koji je igrao, ali i cijelog engleskog prvenstva i prestižnog klupskog nogometnog natjecanja.

Baš kao promotor Lige prvaka Giggs će s trofejem u Zagrebu provesti petak i subotu. Trofej će biti izložen na kamionu izrađenom za potrebe turneje, a posjetitelji će se moći fotografirati s njime, baš kao i s Giggsom u jednom supermarketu na Radničkoj ulici gdje će legendarni Velšanin od 11:30 do 12:30 biti raspoloživ za autograme i fotografiranja.

Isto će s početkom u 10 sati Giggs raditi i na Trgu bana Josipa Jelačića.

Povratak na Net.hr