'Želimo biti ispred Dinama i Hajduka, naš stav je jasan'

Predsjednik RNK Splita Slaven Žužul, šokirao je javnost kada je nakon remija njegove momčadi s Osijekom u Parku mladeži uručio izvanredan otkaz treneru 'Crvenih' Ivanu Kataliniću.

19.8.2011.
17:26
VOYO logo

Žužul je jednostavno pojasnio situaciju oko Katalinićeve smjene, klub ima velike ambicije u koje trener ne vjeruje. Dovoljno za rastanak!

"Stav uprave i struke je da ova momčad vrijedi za vrh lige, želimo ponovo u Europu. Ostvarili smo to prošle godine, a ove godine smo još jači i ne vidim razlog da jedan takav uspjeh ne ponovimo. Netko će reći da precjenjujem našu momčad, ali čvrsto stojim na zemlji i vjerujem da nam je mjesto pri vrhu tablice. Katalinić nije mislio tako i morao smo mu se zahvaliti. Pet bodova u četiri utakmice jednostavno su loš rezultat i mislim da tu nema spora", smatra predsjednik Splita koji je nadodao kako Katina smjena nem a veze s europskim posrtajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispadanje iz Europe nije imalo ikakve veze sa smjenom trenera. Ponosni smo na utakmice protiv Domžala i Fulhama, one su naš ponos jer smo dokazali da vrijedimo kao momčad i kao klub", rekao je za SlobodnuDalmaciju.

Uprava Splita postavila je visoke ciljeve, u prvenstvu želi biti u samom vrhu, pa čak ako se može i ispred Dinama i Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sportski je nadati se i raditi sve da to tako zaista i bude. Hrvatska liga ne može i ne smije biti samo Dinamo i Hajduk. Nitko ne očekuje da budemo prvi i bilo bi pretenciozno postavljati to kao imperativ. Ipak, pokazali smo da možemo igrati i s jačim ekipama od naših najboljih klubova. Doći u priliku da igramo protiv Fulhama u Londonu bio je imaginaran cilj pa smo ga postigli. Pa zašto onda ne bi podigli letvicu i u prvenstvu?", kaže Žužul i nadodaje:

"No, u ovaj klub ulažem svoje novce i nema razloga da vrlo brzo ne dođemo gdje nam je mjesto, a to je, ponavljam, vrh tablice", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108180652006 arti-201108150020006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo