ŽDRIJEB LIGE PRVAKA: / Spektakl do spektakla, Barcelona i Rakitić na Madriđane!

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Nogometaši Barcelone, branitelji naslova, igrat će u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Atletico Madrida, odlučio je ždrijeb u Nyonu.

18.3.2016.
12:15
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Nema sumnje da je Barcelona favorit u ovom dvoboju, posebno kad se uzme u obzir da je slavila protiv Atletica u njihovih posljednjih šest međusobnih okršaja. Međutim, prvi i jedini put kad su se sudarili u Ligi prvaka, u četvrtfinalu prije dvije godine, uspješniji su bili Rojiblancosi. U Barceloni je tada bilo 1-1, a u madridskom uzvratu 1-0 za momčad Diega Simeonea. Rakitić i društvo žele postati prva momčad koja je obranila naslov u Ligi prvaka, a prvi sljedeći korak je Atleitco protiv kojeg je Lionel Messi zabio 25 golova u 27 nastupa.

'Arapski' derbi

Real Madrid je dobio možda i najpoželjnijeg suparnika - njemački Wolfsburg. Vukovi su daleko od prošlosezonskih igara, tek su na osmom mjestu u Bundesligi i Real je veliki favorit u ovom dvoboju. Kraljevski klub je dosad u četvrtfinalima 26 puta prošao i šest puta ispao, a Wolfsburg je suparnik kojeg bi Modrić, Kovačić idruštvo svakako trebali preskočiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv će biti i okršaj klubova koji imaju arapske vlasnike - PSG-a i Manchester Cityja. Parižani su s raspoloženim Zlatanom Ibrahimovićem, s osiguranim naslovom francuskog prvaka i nakon izbacivanja Chelseaja puni samopouzdanja, što se ne može reći za City. Pellegrinijeva momčad nije u formi, tek je na četvrtom mjestu u Premier ligi i u ovom se trenutku PSG čini kao bolja oklada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji par čine Bayern i Benfice. Iako je Guardiolina momčad bila na rubu ispadanja od Juventusa u osmini finala, protiv Portugalaca je svakako favorit. Dosad je Bayern kroz povijest skupio četiri pobjede i dva remija protiv Benfice, a nijednom nije poražen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo