Zdravko, može i gore: Poljskom Mamiću i igračima napravili nevjerojatnu svinjariju

Ukoliko ste mislili da odnosi između Zdravka Mamića i dobrog dijela navijača Dinama nisu bajni, sjetite se da uvijek može gore.

23.1.2015.
6:19
VOYO logo

Mrtvački sanduci i križevi bili su pripremljeni za svakog igrača na stadionu, uz nacrtani penis i inicijale nogometaša i vlasnika kluba Radosława Osucha.

Poljski prvoligaš je ove sezone po prvi put u povijesti zaigrao u Europskoj ligi, ali ispali su već u drugom pretkolu. U prvenstvu im ide očajno, nakon 19. kola su uvjeljivo posljednji, a gledanost im je tek nešto veća nego na Maksimiru. Razlog loši rezultati, ali prije svega sukob vlasnika Osucha i najžeščih navijača. Već godina traje netrpeljivost, huligani rade probleme, klub uvraća visokom cijenom ulaznica za njihov sektor na tribinama i zabranama, a posljednji potez navijača je bio stvarno odvratan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema vlasniku, lakše i bolje je angažirati igrače i trenera iz Portugala i Brazila, jer oni - ne razumiju uvrede s tribina.

"To je tužno, ali stvarno smo i o tome vodili računa", rekao je Osuch čijem je klubu gledanost pala na oko 500 navijača u dvoboju četvrtfinala Kupa. Svaka slučajnost sa Dinamom jest - slučajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo