Zdravko Mamić u epizodi: Bog i Isus

'Ja pitam naše igrače, kada vidim da se saginju pri ulasku u teren i križaju se, ili kada daju gol, što ste vi Bogu dali?

3.5.2011.
1:17
VOYO logo

Zagrebački sportaši u ponedjeljak su hodočastili u nacionalno svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici. Nabrojniji su bili dinamovci predvođeni izvršnim predsjednikom Zdravkom Mamićem, a tu je bio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

"Drago mi je što ste se ponovno okupili u tako velikom broju, sve vas pozdravljam i želim vam svima prije svega dobrote, plemenitosti i zdravlja. Ujedno vam i svima čestitam, jer u nedjelju je papa Benedikt XVI. proglasio papu Ivana Pavla II., velikog štovatelja sporta, blaženim, pa ste tako i vi dobili svoga zaštitnika", obratio se vlč. Zlatko Koren, rektor svetišta u Mariji Bistrici zagrebačkim sportašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupilo se oko tisuću sportaša iz većine zagrebačkih klubova, koji su prvo na bistričkoj Kalvariji prošli sve postaje križnog puta, nakon čega su prisustvovali svetoj misi. Najviše je hodočasnika bilo iz GNK Dinama, čije je mlađe uzraste i nekoliko prvotimaca predvodio Zdravko Mamić.

Mamiću u javnosti često pobjegnu teške psovke, a na ovoj snimci (2.16) je jako pretjerao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazak u Mariju Bistricu smatramo našom obavezom, bili smo na svim dosadašnjim hodočašćima, a to je najmanje što možemo dati našoj vjeri. Ja pitam naše igrače kada vidim da se saginju pri ulasku u teren i križaju se, ili kada daju gol, što ste vi Bogu dali? Evo, sada su se mogli podsjetiti što je Isus dao za nas i to još više cijeniti", rekao je Mamić, koji je priznao da se u Dinamovoj svlačionici puno spominje vjera, ali ne u onolikoj mjeri koliko bi on volio.

Da mu vjera puno znači priznao je i prvi vratar Dinama Ivan Kelava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni osobno vjera mnogo znači i cijenim ovakve trenutke kada imamo priliku za molitvu, to mi daje veliku snagu. Dolazim u Mariju Bistricu i s obitelji, ne samo s klubom, a uvijek se molim za zdravlje, sve ostalo je sporedno", rekao je Kelava.

Vezani članci:

arti-201104280704006 arti-201104290602006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo