'SAVJETNIK' ODUŠEVLJEN

ZDRAVKO MAMIĆ U ELEMENTU: ‘Večeras sam ponosan na Rijeku, Hajduk, Osijek i HNS’

Sinoćnje europske dvoboje Hajduka i Osijeka pratio je i prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić.

“Savjetnik” Dinama na Facebooku je objavio duži post u kojem spominje Hajduk, Osijek, ali i Rijeku te čak i Široki Brijeg. Mamić je s oduševljenjem popratio pobjede hrvatskih predstavnika i jednog bosanskohercegovačkog.

HAJDUK PUTUJE U SOFIJU S PREDNOŠĆU: Futacs junak pobjede bijelih, Torcida skandirala protiv ‘Purgera’

Objavu čestitke hrvatskom nogometu i klubovima prenosimo u cijelosti.

“Večeras sam ponosan. Ponosan sam na Rijeku, Hajduk i Osijek. Čestitam im što su kao predstavnici “male” Hrvatske pobijedili predstavnike Bugarske, Švicarske i Walesa. Ponosan sam na sve nogometne djelatnike i Hrvatskog nogometnog saveza koji su svojim mukotrpnim radom omogućili napredak našeg nogometa velikim koracima na europskoj i svjetskoj pozornici, iako su svakog dana omalovažavani i osporavani.

NEZABORAVNA NOĆ U OSIJEKU: Grezda i Ejupi srušili Švicarce i osigurali veliku prednost bijelo-plavima

Čestitam i Širokom Brijegu iz susjedne nam Bosne i Hercegovine na dosadašnjim ostvarenim rezultatima u kvalifikacijama za Europsku ligu. Svim hrvatskim klubovima želim da nastave promovirati Lijepu našu na najbolji mogući način – sportom i zajedništvom, neka im je sretno u daljnjem natjecanju. Bravo Hrvatska”, napisao je Mamić na Facebooku i izazvao oduševljenje svojih pratitelja.

Povratak na Net.hr