Zdravko Mamić potrošio pravo bogatstvo, pa ispalio suludu izjavu

Novi Dinamo s čak 9 ovoljetnih pojačanja na Maksimiru je slavio protiv Žalgirisa sa 2:0 i gotovo osigurao 3. pretkolo Lige prvaka. No, Zdravko Mamić ne staje i najavljuje: 'Trebamo još igrača'.

16.7.2014.
8:47
VOYO logo

"Trebamo napadača, stopera i eventualno bekove. Uz igrače koje smo doveli i one koji će eventualno doći, ne zaboravite da nam se do rujna vraćaju Fernandes, Addy i Taravel", ispalio je maksimirski gazda koji je ovo ljeto u svlačionicu doveo čak 9 novih igrač - Eduarda, Sigalija, Machada, Andrijaševića, Hodžića, Goncala, Radonjića i Pjacu, te za njih potrošio preko sedam milijuna eura, prenose Sportske novosti.

Unatoč silnim milijuna koje je Zdravko potrošio na pojačanja, Dinamo protiv poluamatera iz Litve nije izgledao goropadno, posebno u prvom dijelu, ali u nastavku je ipak uspio probiti gusti zeleni blok, te na koncu došao do rutinske pobjede od 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvih 45 minuta bilo je teško probiti blok Žalgirisa, ali nakon prvog gola Soudanija sve se otvorilo. Uskoro je stigao drugi gol i žao nam je što nije bila i veća pobjeda. Idemo puni samopouzdanja u uzvrat i ova nam je pobjeda bitna da se digne naše samopouzdanje, kao i atmosfera u momčadi te da nastavimo u ovom ritmu. Nije bila burna proslava u svlačionici jer znamo da nas još čeka i uzvratna utakmica, kao i prvenstvena utakmica u petak protiv Slaven Belupa", istaknuo je nakon utakmice strijelac drugog pogotka Domagoj Antolić.

"Bitno je da smo u prvoj utakmici pobijedili na Maksimiru i da nismo primili gol, odigrali smo pravu utakmicu. Svi smo sretni jer nam ova pobjeda puno znači, a nadam se da ćemo u uzvratu igrati dobro i da ćemo izboriti 3. pretkolo Lige prvaka", nadodao je Luis Ibanez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/9NHv3r0jqQU

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo