hnl

Zdravko Mamić šokirao skupštinare: 'Odlazim iz Dinama!'

U ponedjeljak je održana redovna skupština Dinama, koja je, naravno, prošla u znaku Zdravka Mamića. Izvršni predsjednik odmah je na početku šokirao sedamdesetak skupštinara rekavši: ‘Odlazim iz Dinama!’

Bio je to, pokazalo se uskoro, samo još još jedan spin-govor vladara hrvatskog nogometa, koji je u zadnjih 12 godina više puta patetično najavljivao svoj odlazak.

“Otići ću iz Dinama svojevoljno jer neću imati drugog izbora. Ne želim da Dinamo bude taoc Zdravka Mamića niti da budem grobar hrvatskog nogometa”, prenose Sportske novosti Mamićev monolog.

Dinamo je 2013. godinu završio s minusom od osam milijuna kuna, prihodi su bili 217 milijuna kuna, a rashodi 225. Međutim, u knjigama je i rezerva od 53 milijuna kuna.

Mamić je ponosan što je većinu tih novaca skupio prodajom igrača.

“Ne postoji taj luđak koji će klubu omogućiti takav priljev novaca. Pa cijela država je u lovu na jedan klub i jednog čovjeka. Nema sredstava koja nisu koristili u obračunu sa mnom i Dinamom. Nemamo stadion, navijače niti medije koji stvaraju sliku o nama. Nemamo saveznike. Mi smo fenomen, ali nema predaje…”, poručio je Mamić.

I ovog proljeća slušamo ista obećanja – Dinamo će se pojačati i uskoro biti europski klub.

“Nedopustivo je i neobjašnjivo da navijači odlaze sa stadiona kod našeg vodstva 5-0. Svi stranci koji dođu su puni hvale za Dinamo, a onda naglo potonu zbog atmosfere. Ovdje bi Messi i Ronaldo bili neznalice”.

Povratak na Net.hr