I Zdravko Mamić se boji velike katastrofe!

Ispadanje Dinama u drugom pretkolu Lige prvaka bilo bi ravno pravoj katastrofi. Svjesni su Modri kako na Maksimiru protiv Ludogoreca konačno moraju odigrati pravu utakmicu, inače će se sezona već na startu pretvoriti u potpuni promašaj.

Situacije je svjestan i Izvršni predsjednik Zdravko Mamić, koji bi u neka druga vremena pričao o Ligi prvaka kao jedninom cilju kojeg ima njegova momčad. No, i Maminjo je očito u strahu, ispadanjem u ovoj fazi Modri bi automatski rekli zbogom Europi.

“Kakav imam ‘špurijus’? Da ćemo proći dalje. A o drugim temama sad ne želim razgovarati”, rekao je kratko prvi čovjek Dinama koji nije bio spreman na daljnju konverzaciju.

U drugom taboru vlada veliki optimizam. Ludogorec je u Razgradu pokazao da zna igrati nogomet, i Dinamo će se morati dobro namučiti želi li proći bugarsku senzaciju.

Gazda kluba Kiril Domuščijev u Zagreb je u dobrom raspoloženju stigao privatnim avionom, te se smjestio u hotel u kojem nisu njegovi nogometaši. Zna Gazda kako svojim igračima mora dati mira kako bi se što bolje pripremili za svoju utakmicu godine, ističe Večernjak.

Povratak na Net.hr