VIDEO: / Mamić javno priznao da je probao seks u troje!

Izvršni predsjednik Dinama je uoči uzvratnog susreta s Ludogorecom gostovao na Narodnom radiju. Pozvao je navijače da zaborave nesporazume i pomognu Dinamu, ali i progovorio o škakljivim temama.

25.7.2012.
12:42
VOYO logo

"Ja se ne sjećam u mom životu kad je Dinamo igrao važniju utakmicu, koliko god to bizarno zvučalo! Poznato je da ukoliko bi, ne daj Bože, došlo do ispadanja Dinama, bilo bi to i definitivno ispadanje iz Europe za ovu sezonu. U svim drugim kolima ima popravnoga, ali u ovome ne. Prema tome ne želim ni razmišljati o tome! Momčad je spremna, momčad je svjesna svoje snage i ja sam duboko uvjeren da će Dinamo i njegovi navijači slaviti", rekao je Mamić na početku svog gostovanja na Narodnom radiju pa nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno bi bila grehota da ne pobijedimo. Za to nam treba da naši igrači ostave dušu i srce na terenu, ali nam treba i glas naših navijača na tribini i zato ih molim da zaborave na sve nesporazume te da danas budemo svi kao jedno srce i da svi navijamo za Dinamo i da Dinamo razveseli sve nas!", kazao je Mamić pa se osvrnuo na prvu utakmicu protiv Ludogoreca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je infarktna! Puno je bolji rezultat od naše igre iako se to odnosi više na prvo poluvrijeme nego na drugo. Vidjeli ste da su igrače Ludogoreca zadnjih 30 minuta lovili grčevi i stalno je netko ležao po terenu. Bilo je pitanje kada će Dinamo postići gol. Da je utakmica trajala još 10 minuta, vjerujte da bi bilo još jedno tri komada!'.

Izvršni predsjednik Dinama progovorio je i o transferu kapetana Dinama Milana Badelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kapetan definitivno odlazi, ali ne odlazi kako to mediji konstatiraju. Milan Badelj će odigrati, ako Bog da, sve kvalifikacije za Europu i kad se plasiramo u grupno natjecanje, tamo negdje krajem osmog mjeseca, onda bi Milan mogao dignuti sidro, ali činjenica je da ćemo vjerojatno danas završiti taj posao! Uvjet je bio da Milan mora ostati do plasmana u Ligu prvaka'.

Komentirao je Mamić i situaciju oko Modrićevog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam direktno upućen u to, ali koliko sam saznao na marginama, mislim da će do kraja tjedna biti taj transfer završen u korist nogometa, Luke, hrvatske reprezentacije, a to je njegov odlazak u Real gdje je cijeli život želio igrati! To je dokaz da Hrvatska ima dobre igrače za najveće svjetske klubove!'.

Mamić je priznao kako je izuzetno napet zbog utakmice pa je poželio skrenuti na vedrije teme. Poželio je da mu Drele pusti pjesmu 'Milo moje' Miroslava Škore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posvetio bih je jednoj mojoj simpatiji. Malo da smirimo situaciju! Malo da se umilim, malo sam grešan bio! Molim te učini to za mene', rekao je Mamić i odmah zapjevao. Proveo je jutro nazdravljajući s Dreletom i pjevajući, od Severine i Rozge do Miše, sve po željama.

Drele je nastavio u veselom tonu i prema želji ženskog dijela redakcije testirao kakav je Mamić ljubavnik. Doznalo se tako da je Dinamov izvršni dopredsjednik probao seks u troje, da uživa u seksu na najneobičnijim lokacijama, te da mu nije problem partnericu nagovoriti na seks. Napomenuo je i da posjeduje i seksi donje rublje nakon čega ga je Drele obavijestio o rezultatima testa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ljubavi ste opasan tip! Toliko se divlji da je s vama teško biti u vezi. Običan seks vam brzo dosadi, a možda seksom ugrožavate i svoje i tuđe zdravlje!", poručio mu je Drele, a Mamić nije htio komentirati jer je i onako već sasvim dovoljno rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamića je na Narodnom radiju dočekalo i neobično iznenađenje. Naime, lijepa zaposlenica i gorljiva navijačica Hajduka upala je u studio s malom harmonikom u ruci. Čim je ugledao harmoniku Mamić se primio za novčanik i počastio obožavateljicu novčanicom od 100 eura!

Harmonikašica Kiki rekla je kako Hajduku još samo nedostaje Mamić, a on joj je oduševljen odgovorio kako će njih dvoje skupa spojiti sjever i jug!.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je Mamić još jednom navijače pozvao da podrže Dinamo, a Drele mu je za sreću i zdravlje poklonio tange.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo