hnl

Zdravko Mamić najavio novu viziju kluba: 99 posto domaćih igrača!

Dinamo je stigao do kraja španjolskog dijela priprema, a iz La Mange Zdravko Mamić je najavio revolucionarne promjene u izgledu momčadi hrvatskog prvaka.

Dinamo je ove jeseni znao istrčati sa samo dva Hrvata u prvih jedanaest, a izgleda da je Mamićima prekipjela politika dovođenja stranih nogometaša. Baš i nisu imali previše uspjeha u šopingu širom planete, te zato i ne čudi izjava Zdravka Mamića.

“Za otprilike tri godine Dinamo će činiti 99 posto domaćih igrača. To je buduća vizija kluba, to je realno i objektivno. Ovi mladi dečki koji su sada ovdje bit će temelj te buduće momčadi”, kazao je za Sportske novosti klupski ‘alfa i omega’, koji je otkrio tko ga je najviše oduševio proteklih dana.

“Najveće iznenađenje ovih priprema je Amer Gojak! Taj mladić me zaista oduševio, izvrstan je, izgleda sjajno na travnjaku, a tako je mlad. Djeluje moćno, odlično kontrolira igru”.

Radi se o tek 17-godišnjem nogometašu koji je u Dinamo stigao iz sarajevskog Olimpika, a kada je oduševio Dinamovog gazdu, očito ćemo ga gledati na terenu u nastavku sezone.

Povratak na Net.hr