hnl

Zdravko Mamić objavio: 'Moram na dvije operacije'

Gazda hrvatskog nogometa proživljava teške dane. Dinamo i nakon smjene trenera bilježi katastrofalne rezultate, Mamiću će uskoro stići presuda zbog govora mržnje protiv ministra Željka Jovanovića, a i zdravlje mu je, po njegovim riječima, ozbiljno narušeno.

“Uskoro idem na dvije operacije”, šokirao je Zdravko Mamić novinare na otvaranju novog Dinamovog hotela, ne želeći otkriti o čemu se zapravo radi, ali je potvrdio da mu je zdravlje ozbiljno narušeno.

Nije želio previše govoriti ni o prošlotjednoj smjeni Igora Štimca, a kratak je bio i njegov osvrt na krizu u Dinamu.

“Volio bih vam svašta reći, ali nije vrijeme za to”, izjavio je Mamić i kratko prokomentirao alarmantnu situaciju u Dinamu, koji više nije prvi ni u hrvatskom prvenstvu.

“Ne možemo se više lagati, ovo je naša najveća kriza od 2004. godine. Kompromitirali smo sve zacrtane ciljeve, osim osvajanja naslova hrvatskog prvaka.”

Novi klupski hotel u Maksimiru bio je jedina svijetla točka o kojoj je želio pričati.

“Ovo je velika stvar za funkcioniranje kluba jer takav hotel imaju svi veliki klubovi, Manchester United, Tottenham, Chelsea… Uložili smo u njega 85 milijuna kuna. Još kad bismo natkrili tribine u Maksimiru, imali bismo stadion za narednih 30 godina.”

Povratak na Net.hr