Tako mu i treba

ZBOG LIJEPE DOKTORICE: Pokrenuta istraga, Mourinhu prijeti drastična kazna!

Engleski nogometni savez (FA) istražuje pritužbu da je trener Chelseaja Jose Mourinho uputio uvredljive i seksističke komentare na račun klupske liječnice Eve Carneiro.

Prema pisanju Independenta, FA-ov Odjel za žalbe proučava video-snimku kako bi ustanovio je li Mourinho vrijeđao dr. Carneiro nakon što je u dvoboju protiv Swanseaja utrčala u teren kako bi pomogla ozlijeđenom Edenu Hazardu. Ustanovi li se da je kriv, portugalski stručnjak bi mogao biti kažnjen zabranom vođenja momčadi na pet utakmica.

Više je ne želi na klupi

Podsjetimo, nakon incidenta na dvoboju protiv Swanseaja (2:2) Mourinho je zabranio dr. Carneiro i fizioterapeutu Jonu Fearnu da ubuduće sjede na klupi tijekom utakmica, te da budu na treninzima prve momčadi. Portugalac je optužio svoju liječničku službu da je loše reagirala, uz tvrdnju da Hazard nije bio teže ozlijeđen i da nije bilo potrebno ulaziti u teren.


Liječnici su, unatoč Mourinhovom mišljenju, djelovali u skladu s pravilima jer ih je na travnjak pozvao glavni sudac. Hazard je nakon toga privremeno morao biti iznesen s travnjaka, a upravo je to naljutilo Chelseajeva trenera jer je njegova momčad u tim trenucima lovila pobjedu samo s devetoricom igrača (ranije je isključen Courtois).

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr