STISNUO JE ZUBE

ZBOG KAPETANA RIJEKE SVI SU PROMRZLI: ‘Bila je ovo jako teška utakmica, ali na to smo bili spremni’

Kapetan Rijeke Filip Bradarić prokomentirao je prvi susret 3. pretkola Lige prvaka protiv Red Bulla u Salzburgu (1-1).

Na klupi Rijeke, a vjerojatno i svi navijači hrvatskog prvaka pred malim ekranima i na Red Bull Areni, promrzli su u 47. minuti susreta. Filip Bradarić je tad, naime, u jednom raskoraku istegnuo mišić, nije to izgleda dobro. Bradarić je ostao ležati na travi, oko njega su se sjatili suigrači. Na teren je utrčala i liječnička služba.

RIJEKA REMIZIRALA S RED BULLOM: Prvak Hrvatske ima aktivan rezultat, iako je pokazao dva različita lica u Salzburgu

Bradarić je s bolnom grimasom i šepajući napustio travnjak. Svi su se pobojali da jedan od najboljih i najvažnijih nogometaša Rijeke nije zadobio kakvu, ne daj Bože, težu ozljedu koja bi ga izbacila iz daljnjeg tijeka susreta ili, još gore, za uzvrat na Rujevici. No, Bradarić je kapetanski stisnuo zube i vratio se na travnjak. Kakav bi to samo bio udarac ambicijama Rijeke da je, kojim slučajem, otpao.

RIJEKA JE OSTVARILA CILJ U SALZBURGU, ALI KEK ISTIČE: ‘S nekim stvarima nisam bio zadovoljan’

“Bila je ovo jako teška utakmica, ali na to smo bili spremni. U prvom poluvremenu smo im parirali iz kontre i polukontre, postigli lijepi pogodak i stekli dobru prednost. U nastavku smo primili nespretan gol, uvukla se neka nervoza, Red Bull je krenuo ofenzivnije… Možda su bili dominantniji, ali mislim da imamo dobru priliku. Postigli smo pogodak po koji smo i došli i pred punom Rujevicom imamo veliku priliku”, kaže Filip Bradarić, dodajući da su Bijeli zadovoljni rezultatom.

“Bismo li potpisali 1-1? Teško je govoriti što bismo potpisali, ali za nas je ovo odličan rezultat. Znamo da nas na Rujevici nitko nije pobijedio i mislim da imamo odličnu priliku”, zaključio je Bradarić, prenose Sportske novosti.

Povratak na Net.hr