ZAVRŠILA LEICESTEROVA BAJKA: / Madridski Atletico u polufinalu Lige prvaka

Image
Image

Nogometaši Atletica plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u uzvratu odigrali 1-1 kod Leicester Citya pa su sačuvali prednost od 1-0 s prve utakmice u Madridu.

18.4.2017.
22:43
VOYO logo

Pogodak je za domaće postigao Jamie Vardy (61), dok je strijelac za Atletico bio Saul Niguez (26).

Atletico je uspio doći do trećeg polufinala Lige prvaka u zadnje četiri godine, a "europska bajka" Leicestera je završila u četvrtfinalu. Pogodak Saula u 26. minuti otvorio je širom vrata polufinala za španjolski sastav, a Leicester ipak nije imao snage doći do potrebna tri gola za prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu šansu na utakmici propustio je Japanac Okazaki čiji je šut s desetak metara otišao daleko. Dobar početak domaće momčadi "utišao" je Atletico pogotkom iz prve prilike u 26. minuti. Ubačaj Felipe Luisa s lijeve strane dočekao je glavom Saul Niguez i preciznim udarcem glavom pogodio sami donji desni kut vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Leicestera Craig Shakespeare odmah je drugo poluvrijeme počeo s dvije izmjene, a jedan od novih igrača, Benjamin Chillwel, u 50. minuti je čak dvaput pokušao ugroziti vrata Španjolaca. Izjednačenje je došlo u 61. minuti kada je blokiran pokušaj šuta Chilwella, a lopta se odbila do najboljeg strijelca engleskog prvaka Vardya koji zakucava loptu pod gredu. Leicester je nakon gola krenuo u sveopći napad, Ulloa i Vardy su propustili prilike, a u 76. minuti je Mahrez iz slobodnog udarca bio centimetrima udaljen od gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo