POLICIJA NA NOGAMA: / Zastrašujuća prijetnja Rakitiću, Messiju i društvu!

Španjolska policija uhitila je 17-godišnjaka koji je prijetio da će izvesti bombaški napad na stadionu Camp Nou tijekom finala Kupa kralja između Barcelone i Athletic Bilbaa.

3.4.2015.
9:52
VOYO logo

Prema pisanju AS-a, mladić je iz grada Moline de Segure u provinciji Murcia, a protiv njega je podignuta optužnica jer je u nekoliko poruka na društvenim mrežama isticao kako "priprema bombu koja će eksplodirati tijekom finala Kupa kralja". Razlozi prijetnje nisu poznati, a policija je putem Twittera zahvalila svima koji su pomogli u privođenju potencijalnog bombaša.

AS piše da će policija i nakon uhićenja tinejdžera ostati na visokom stupnju pripravnosti budući da se radi o utakmici visokog rizika. U Španjolskoj je dodatno povećana osjetljivost na sigurnosna pitanja uoči nogometnih okršaja nakon što je u studenom smrtno stradao navijač Deportiva koji je sudjelovao u tučnjavi s pristalicama Atletico Madrida nedaleko od stadiona Vicente Calderon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finalna utakmica Kupa se, inače, trebala igrati na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu, ali je Real to odbio zbog straha od političkih prosvjeda navijača oba kluba budući da dolaze iz Katalonije i Baskije, regija koje već godinama traže samostalnost. Na koncu je finalni dvoboj prebačen na Camp Nou što će svakako biti vjetar u leđa Barceloni, ali Athletic je pristao na takvu opciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo