ZASTRAŠUJUĆA ISPOVIJEST LEGENDARNOG NOGOMETAŠA: / 'Kada mi je otac umro, mlatio sam njegovo mrtvo tijelo'

Image

'Nakon što je umro u bolničkom krevetu, ostali smo nasamo u sobi'

9.2.2021.
11:50
VOYO logo

Nekadašnja nogometna zvijezda, engleski reprezentativac i ikona Newcastlea, Tottenhama, Lazija i Rangersa, Paul Gascoigne, zaprepastio je javnost priznanjem. Kontroverzni Gazza gostovao je u podcastu "The Anything Goes" i otkrio je kako je premlatio mrtvo tijelo svog oca.

"Nakon što je umro u bolničkom krevetu, ostali smo nasamo u sobi. Skočio sam na njegov krevet i počeo ga udarati. Udarao sam ga glavom, šakama... Onda sam se nakon nekog vremena smirio, legao pored njega i grlio ga oko 45 minuta", rekao je Gascoigne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Rothbury, UNITED KINGDOM - *EXCLUSIVE* - *STOCK IMAGES* Former England Footballer Paul Gascoigne arriving in Rothbury to join in the search for Raoul Moat. Paul never actually had a fishing rod despite the famous interview he done with Real Radio. He did bring Chicken, Bread, Cans of Larger and a Dressing Gown to the scene.

Images taken 9th July 2010

BACKGRID UK 8 JULY 2020,Image: 541295257, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nakon toga pričao je o odnosu sa svojim ocem. "Najviše mi nedostaje subotom, ali bio je tako hladan prema meni. Pričao je sa svima, ali nije htio sa mnom", rekao je Gazza.

Međutim, kazao je kako je jako cijenio oca i kako ima lijepe uspomene. "Uživao sam voditi ga sa sobom po svijetu. Sada se osjećam dobro, ali znam da ću često misliti na njega. Imam više dobrih nego loših uspomena na njega. Sigurno sam mu kupio oko 80 auta te 18 brodova i kuća", veli Gascoigne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo