Neobuzdani Portugalac

ZASLUŽIO JE: Evo zbog kojih je riječi sudac isključio Mourinha

Jose Mourinho je opet u nevolji. Protiv trenera Chelseaja je otvoren disciplinski postupak nakon isključenja u dvoboju protiv West Hama, a engleski su mediji nekoliko dana kasnije otkrili i zbog kojih je riječi morao preseliti na tribine.

Za podsjetnik, u 10. kolu Premierlige West Ham našeg Slavena Bilića svladao je Chelsea s 2:1, a Mourinho je drugo poluvrijeme morao gledati s tribina. Portugalski stručnjak je na poluvremenu prigovarao sucu Jonathanu Mossu zbog crvenog kartona Nemanji Matiću i nepriznatog pogotka Cescu Fabregasu, a Daily Mail je otkrio i detalje njihova razgovora.

Upleo i Wengera

Navodno je Moss pozvao Mourinha u svoju prostoriju kako bi raspravili o neprimjerenom ponašanju portugalskog stručnjaka tijekom prvog poluvremena. No, umjesto da se smiri, Mourinho je još više izgubio živce, pa je Mossu navodno rekao:

Wenger je bio u pravu. Ti si je*eno mekan.”

Sucu nije preostalo ništa drugo nego da pošalje 52-godišnjeg trenera na tribine, a tek treba vidjeti kakvu će mu kaznu naknadno odrezati Engleski nogometni savez (FA). Inače, Mourinho je u stalnom sukobu s menadžerom Arsenala Arseneom Wengerom, a pretpostavlja se njegov komentar u sučevoj sobi odnosio na incident iz prošle godine kada je Francuz gurnuo Portugalca ispred nosa Mossu koji je tada bio četvrti sudac.

Povratak na Net.hr