DOSTA LOŠE

ZARAŽENI VIDA UOČI UTAKMICE S TURSKOM OBJAVIO SLIKU NA KOJOJ SE GRLI S MODRIĆEM: Vatreni ne moraju u izolaciju, lete u Švedsku

Iako je Vida bio u kontaktu sa svima ili gotovo svima u reprezentaciji, zbog njega ostali reprezentativci neće morati u izolaciju, već će se zaputiti u Stockholm na utakmicu protiv Švedske

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida, koji je u susretu protiv Turske igrao prvo poluvrijeme, pozitivan je na koronavirus, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS).

Liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije je neposredno iza ponoći po lokalnom vremenu u Istanbulu dobila rezultate testiranja na virus SARS-CoV-2 među kojima je bio i jedan pozitivan nalaz među igračima. Uz Vidu, na SARS-CoV-2 bio je pozitivan i jedan član delegacije HNS-a, koji nije bio u kontaktu s reprezentativcima niti članovima stožera.

Iako je Vida bio u kontaktu sa svima ili gotovo svima u reprezentaciji, zbog njega ostali reprezentativci neće morati u izolaciju, već će se zaputiti u Stockholm na utakmicu protiv Švedske. Posebno intrigira fotografija koju je Vida objavio uoči utakmice s Turskom, a na njoj su zagrljeni on i Luka Modrić.

View this post on Instagram

Abiii #cometobesiktas 🦅😁😅🤣

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida) on

VIDA JE ZARAŽEN IGRAO 45 MINUTA PROTIV TURSKE: Prava drama odvijala se na poluvremenu, hitno je izoliran

Drama na poluvremenu

Nakon što su u ponedjeljak na redovnom testiranju za utakmicu s Turskom svi igrači i članovi stožera bili negativni, u srijedu ujutro obavljeno je redovno testiranje za utakmicu sa Švedskom. Službene rezultate testiranja HNS je dobio iza ponoći po lokalnom vremenu te su pokazali da je reprezentativac Domagoj Vida pozitivan na novi koronavirus, obavio je HNS.

VIDA JE DANAS GLAVNA TEMA TURSKIH MEDIJA, ZAVRŠIO I U DNEVNIKU: Turci se boje za svoje reprezentativce i izbornika

“Liječnička služba hrvatske reprezentacije dobila je inicijalnu informaciju pri kraju odmora između dva poluvremena da postoji jedan potencijalno pozitivan rezultat. Radi se o uobičajenoj proceduri pri testiranju te se pritom “sumnjivi” nalaz ponovno testira kako bi se potvrdio rezultat. Kako je u tom trenutku izbornik Zlatko Dalić već donio odluku o izmjeni Vide, liječnička služba reprezentacije izolirala je Vidu prema svim epidemiološkim mjerama do potvrde rezultata testiranja. Vida će, sukladno propisima, provesti iduće dane u samoizolaciji u Istanbulu,” dodali su HNS-a.

Sve vijesti vezane uz koronavirus u Hrvatskoj i svijetu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr