ZAPANJUJUĆA VIJEST IZ SAD-a: / Bivša zvijezda Barcelone optužena za krijumčarenje droge i pranje novca

Image
Foto: AFP

Dugogodišnji kapetan meksičke nogometne reprezentacije i čovjek koji je s Barcelonom dvaput osvojio Ligu prvaka, 38-godišnji Rafael Marquez, optužen je da za umiješanost u trgovinu drogom.

9.8.2017.
22:30
AFP
VOYO logo

Ministarstvo financija SAD-a stavilo je Marqueza na popis ljudi koji podržavaju narko-kartel na čijem je čelu Raul Flores Hernandez. Američke vlasti tvrde da je bivša zvijezda Barcelone jedna od 22 osobe na koje se Hernandez oslanja u trgovini drogom i pranju novca.

Zamrznuta imovina

U izvještaju se tvrdi da je Marquez zajedno s pjevačem Julionom Alvarezom jedna od glavnih osoba u Hernandezovoj organizaciji te da u njegovo ime u svome vlasništvu drže određenu imovinu. Sva ta imovina koja se nalazi na teritoriju SAD-a od srijede je zamrznuta, a Marquezu je zabranjen ulazak u SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni je nogometaš danas član Atlasa u rodnom Meksiku. Od 1999. do 2003. je bio član Monaca, a potom je sedam sezone proveo u Barceloni s kojom je četiri puta bio španjolski i dvaput europski prvak. Za meksičku je reprezentaciju skupio čak 143 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo