DOLAZI U MONACO?

ZANIMLJIV PRVI POTEZ NIKE KOVAČA U MONACU: Bivši izbornik spašava karijeru posrnulom srpskom nogometašu

Iako se ovih dana pričalo da bi mogao završiti u Milanu, ta je priča otpala jer ‘crno-crveni’ žele uložiti sredstva u Antu Rebića

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač preuzeo je prije nekoliko dana klupu Monaca i kao što mu i priliči odmah se primio ozbiljnog posla. Prvi potez hrvatskog trenera je pojačanje u napadu, a već je poznato i koga Kovač “pikira”.

Naime, navodno želi dovesti posrnulog srpskog napadača Luku Jovića, igrača kojeg je baš on otkrio i lansirao među zvijezde još dok je bio trener Eintrachta. Jović je prošloga ljeta prešao iz Frankfurta u Real Madrid za nestvarnih 60 milijuna eura, ali nije se snašao. U 26 utakmica zabio je dva gola i namjestio još dva, a to kraljevskom klubu očito nije dovoljno za novu priliku.

ProfimediaFoto: Profimedia

Prvo na posudbu

No, novu priliku mu, kako tvrdi ESPN, želi dati Niko Kovač. Iako se ovih dana pričalo da bi mogao završiti u Milanu, ta je priča otpala jer “crno-crveni” žele uložiti sredstva u Antu Rebića i otkupiti njegov ugovor, a žele i osigurati ostanak Zlatana Ibrahimovića, pa za Srbina praktički ne bi bilo niti mjesta u napadu.

Ipak, kod Kovača nije takva gužva i on dobro zna što Jović može te kako ga koristiti. ESPN tvrdi kako ovdje ne bi odmah došlo do transfera već da bi Jović prvo išao na posudbu u Monaco, a dalje ovisi o dogovoru između dvaju klubova.

Povratak na Net.hr