Pogledajte dirljivi oprostaj legende koja 19 godina ima identicnu frizuru

Veliki argentinski nogometas Javier Zanetti odigrao je u subotu posljednju utakmicu za Inter na San Siru.

11.5.2014.
13:41
VOYO logo

Uljepsali su Nerazzurri oprostaj svoga kapetana uvjerljivom pobjedom protiv Lazija (4-1) u 37. kolu Serije A, a briljirao je hrvatski veznjak Mateo Kovacic s tri asistencije. Na kraju utakmice su Interovi igraci na rukama nosili Zanettija koji je za milanski klub u svim natjecanjima skupio 856 nastupa, te postigao 21 pogodak. U Interu je igrao neprekidno od 1995. godine kada je dosao iz Argentine.

"Hvala svima. Nemate pojma koliko je ovo emocionalan trenutak za mene. Reci da ste svi fantasticni nije dovoljno. Zahvaljujem svima koji su bili u mojoj blizini tijekom svih ovih godina. Moja jedina zelja uvijek je bila braniti cast Interova dresa bilo gdje na svijetu. Naucio sam voljeti Inter zahvaljujuci vama. Molim vas da nastavite voljeti ovaj klub kao sto cu i ja zauvijek", porucio je Zanetti navijacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Vr6fUY0tlII

"Hvala mojoj supruzi Pauli i prekrasnoj obitelji koju smo zajedno podigli. Hvala mome ocu koji je pred televizorom u Argentini, hvala majci koja je u raju i sigurno je sretna poput mene. Hvala obitelji Moratti koja je svih ovih godina pokazivala vjeru u mene. Hvala predsjedniku Thohiru koji mi je dozvolio da nastavim raditi u Interu sto mi je oduvijek bio san. Hvala mojim fantasticnim suigracima, ovim ovosezonskim i svim prijasnjim koji su mi pokazivali toliko postovanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/pmuBsBQRwds

Legendarni Argentinac je u Interu osvojio prakticki sve sto je bilo moguce. Pet puta je bio prvak Italije, osvojio je Ligu prvaka, Kup UEFA-e, Svjetsko klupsko prvenstvo, po cetiri puta Talijanski kup i Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretan sam sjajnom karijerom u Interu, klubu koji istinski volim. Sada moram raditi nesto drugo. Ne znam hocu li biti uspjesan, ali mogu obecati da cu braniti Inter kao sto sam ga branio na terenu", emotivno je zakljucio Zanetti.

Legendarni kapetan bio je jedina konstanta Intera u 19 posljednjih godina, a koliko je bio postojan na terenu, Talijani su ilustrirali i fotografijama njegove frizure koja se u dva desetljeca nije nimalo promijenila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/tr8Cl7uNf-k

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo