ZAMIJENIT CE GA BOLJIM: / Atletico prodaje Mandzukica da bi doveo zvijezdu PSG-a?

4.3.2015.
14:33
VOYO logo

O ovoj je temi prije nekoliko dana pisao engleski tabloid Daily Star, a u srijedu je pricu prosirio kudikamo ozbiljniji francuski dnevnik L'Equipe. U izvjestaju stoji da je Atleticov trener Diego Simeone vec pricao s Cavanijem i to preko njegova reprezentativnog kolege Diega Godina. Cavani i Godin su dobri prijatelji i navodno bi 29-godisnji urugvajski branic trebao biti glavni Atleticov adut u eventualnom dovodenju zvijezde PSG-a.

Cavanijev ugovor s Parizanima vrijedi do 2018. godine, ali na Parku princeva se i nije najbolje snasao i cesto je na udaru kritika. Nije stoga nemoguce da ce na ljeto promijeniti sredinu, ali ne treba zaboraviti da je PSG za njega platio Napoliju 55 milijuna eura i sigurno ga nece jeftino prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico bi zato morao unovciti neku od svojih zvijezda, a uz Mandzukica, kandidati su i Arda Turan i Koke. Najizgledniji bi ipak trebao biti hrvatski reprezentativac buduci da Simeone u sastavu ima i sjajnog Antoinea Griezmanna i veterana Fernanda Torresa. Dode li i Cavani, nastala bi guzva u ofenzivnoj liniji, pa se Mandzukiceva prodaja ne cini nemogucom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spanjolski mediji tvrde da se Simeone prosli vikend naljutio na Mandzukica zbog njegova nezainteresiranog stava u utakmici protiv Seville, ali taj slucaj ne treba nuzno dovoditi u vezu s eventualnom prodajom naseg nogometasa jer je Daily Star, kao sto smo napomenuli, jos prosli tjedan pisao o njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo