Zlatko Zahovič poslao poruku Dinamu!

10.8.2012.
17:40
VOYO logo

"S obzirom na blizinu, razumljivo je da jedni o drugima znamo sve. Dinamo je daleko najteži protivnik. Oni su model rada kluba u tom dijelu Europe. Rade odlične stvari i na sportskom i ekonomskom planu su primjer mnogima. Naravno, i mi imamo svoje adute, ali jasno je da je klub kao što je Dinamo favorit u ovoj utakmici", rekao je Zahovič.

Mišljenje o hrvatskom prvaku dao je i trener Maribora Darko Milanič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je zbog blizine, veličine kluba, vrlo zanimljiv za širu javnost. Protiv Bugara (Ludogorec) su imali puno sreće, a protiv Šerifa su potvrdili da se trenutna forma u nekoliko tjedana brzo promijeni. Ugled kluba i kvaliteta Dinamovih igrača mora se poštivati, ali učinit ćemo sve da ih pobijedimo", rekao je Milanič, koji je potom komentirao činjenicu da se prva utakmica 21. kolovoza igra u Maksimiru, a uzvrat u Ljudskom vrtu tjedan dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosad je dokazano da je za nas prednost prva utakmica kod kuće. Vjerujem i da ćemo imati podršku navijača u Zagrebu, a uopće ne sumnjam da će Ljudski vrt u uzvratu biti pun. Zbog blizine i strasti koje nose takvi dvoboji bit će zaista uzbudljivo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo