Spektakularan preokret: Split doživio šok u Zagrebu

U 9. kolu hrvatske nogometne lige nogometaši Zagreba konačno su došli do prve prvenstvene pobjede. Pjesnici su u Kranjčevićevoj pobijedili Split s 2:1 i to na pomalo senzacionalan način.

21.9.2012.
20:38
VOYO logo

Iako je Split imao vodstvo, igrao gotovo cijelu utakmicu bolje od domaćina i u nekoliko navrata imao priliku riješiti utakmicu u svoju korist, Zagreb je napravio spektakularan preokret u posljednjih šest minuta.

No, krenimo redom! Nakon početnog ispitivanja snaga, Split je poveo u 27. minuti. Obrana Zagrebaša traljavo je reagirala nakon ubačaja s desne strane, lopta je došla do Vojnovića koji s 20-tak metara gromovito tuče i pogađa za vodstvo. Samo minutu kasnije Belle je napravio pravi dar-mar u obrani Pjesnika, pronašao samog Rebić koji nije uspio pogoditi za povećanje vodstva. Iako do kraja poluvremena nije bilo izrazitijih prigoda, dojam je bio kako gosti drže sve konce na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom ritmu krenuo je nastavak susreta, a ponovno je priliku za povećanje vodstva imao Vojnović, ostao je sam u kaznenom prostoru Zagreba, ali je njegov udarac glavom otišao preko vrata. Posljednjih pola sata domaćini su krenuli na sve ili ništa, a Crveni, iako su imali prilike, to nisu uspjeli materijalizirati.

I onda šok za goste. Prva prava prilika za domaćine i odmah pogodak. Dogodilo se to u 84. minuti kada se Abdurahimi sjurio po desnoj strani, ubacio i pronašao Kamerunca Djengolea koji pogađa glavom. Samo tri minute kasnije Zagreb dolazi do vodstva i, ustanovilo se par minuta poslije, konačne pobjede. Šovšić je odlično proigrao samog Abdurahimija koji zabija pored nemoćnog vratara gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti je to bod Luke Bonačića otkako je preuzeo klupu Zagreba, nakon boda na gostovanju u Puli, Splićanin se dokopao prve pobjede i najavio bolje dane u Kranjčevićevoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo