NIJE BAŠ NAJBOLJE / Zabrinjavajuće vijesti iz Brazila. Legendarni Pele operirao tumor

Image
Foto: Profimedia

Neki brazilski mediji u posljednje vrijeme objavljuju kako su se pojavili 'zdravstveni problemi'

6.9.2021.
19:47
Profimedia
VOYO logo

Legendarni brazilski nogometaš Pele već šest dana boravi u bolnici u Sao Paulu, gdje će biti zadržan do daljnjega, objavio je AFP.

Prije nekoliko dana 80-godišnji Pele je na društvenim mrežama objavio kako je u bolnicu otišao na rutinske preglede koje ranije nije mogao obaviti zbog pandemije koronavirusa. No, po dolasku je Pele u bolnici zadržan i dugo vremena nije bilo poznato iz kojih razloga je toliko dugo ostao u bolnici i oko čega je postojala sumnja u njegovo zdravlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki brazilski mediji u posljednje su vrijeme objavljivali kako su se pojavili „zdravstveni problemi“ koji su slučajno otkriveni tijekom pregleda, a potom je sam Pele u ponedjeljak novom objavom otkrio o čemu se radi.

Image
Image

"U subotu sam podvrgnut operaciji kako bi liječnici uklonili tumor koji se pojavio na debelom crijevu", objavio je Pele koji je u posljednje vrijeme ionako krhkog zdravlja zbog čega je često bivao zaprimljen u bolnicama. Najopasnije je, barem do sada, izgledala teška infekcija mokraćnog sustava ili, pak, depresija o kojoj su pisali tamošnji mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo