STIGAO STOPER

ZABIO JE I LIVERPOOLU: Hajduk doveo pojačanje za nastavak sezone

Splitski Hajduk pojačao je momčad za nastavak odigravanja susreta u Prvoj HNL. Prema napisima na službenoj internetskoj stranici kluba na posudbu do kraja sezone stiže stoper Georgi Terziev (24).

Riječ je o igraču koji je sakupio devet nastupa za bugarsku izabranu vrstu, ali ne i bio njen član u neuspješnom pokušaju kvalificiranja na prošlogodišnje Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Terziev je u jutarnjim satima srijede prošao liječničke pretrage na Poljudu te će u splitskom klubu ostati kao igrač na posudbi do kraja sezone. Hajduk ima potom mogućnost otkupa njegova ugovora od Ludogoreca čiji je Terziev član od 2013. godine.

“Presretan sam što sam došao u Hajduk, klub vrlo dobro poznajem. Nama u Bugarskoj Hajduk je uvijek bio klub velikog poštovanja, tradicije, a ja vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje. Veselim se prvom treningu, utakmicama, a želio bih s Hajdukom u novoj sezoni igrati u Europi”, poručio je 24-godišnji stoper koji će na dresu nositi broj 55.

U ovoj je sezoni Terziev sakupio tek tri nastupa za vodeću momčad bugarskog prvenstva, a kroz karijeru je ukupno 67 puta odradio nastup u njenom dresu uz dva postignuta gola. U studenom 2014. bio je strijelac za 2-2 protiv Liverpoola u Ligi prvaka.

Povratak na Net.hr