ZABIJA KAO NA TEKUĆOJ TRACI: / Pogledajte hat-trick nezaustavljivog napadača Borussije

Image
Foto: afp

Nogometaši Borussije Dortmund slavili su u 3. kolu C skupine Europske lige na gostovanju kod azerbajdžanske Qabale s 3:1, a još je jednom ove sezone briljirao Pierre-Emerick Aubameyang.

22.10.2015.
19:25
afp
VOYO logo

Fantastični gabonski napadač postigao je sva tri gola za Dortmunđane i tako nastavio veliki ovosezonski golgeterski niz. U 16 nastupa u svim natjecanjima Aubameyang je zabio 17 golova što ga čini jednim od najubojitijih svjetskih napadača u ovom trenutku. Borussia Dortmund je, pak, postigla najmanje po jedan pogodak u svakoj ovosezonskoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aubameyang je zabio u 31., 38. i 72. minuti, a utješni je pogodak za Qabalu u sudačkoj nadoknadi postigao Brazilac Dodo, nekadašnji nogometaš zagrebačkog Dinama. Osim Aubameyanga, u redovima pobjedničke momčadi je blistao i Ilkay Gündogan koji je sjajno dirigirao igrom Borussije, a posebno se istaknuo u jednoj situaciji u prvom poluvremenu kada se briljantno riješio čuvara i povukao kontranapad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo za kraj da je dvoboj u Bakuu vodio hrvatski sudac Ivan Bebek sa svojim pomoćnicima. U drugom ogledu iz ove skupine kasnije se sastaju PAOK i Krasnodar. Na ljestvici vodi Borussia Dortmund sa sedam bodova, na drugom mjestu je Krasnodar s tri boda, PAOK ima dva boda, a na začelju je Qabala s bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo