Zar opet? Vatrenima prijeti nova maksimirska katastrofa

Odluka da se utakmica između Hrvatske i Islanda odigra na Maksimiru možda je ponovno bila pogrešna. Naime, stadion će, kako stvari stoje, i ovoga puta biti poluprazan.

18.11.2013.
11:41
VOYO logo

Očito su prošla vremena kad je Hrvatska igrala na Maksimiru, a hrvatski navijači stizali su iz svih dijelova Lijepe naše i popunjavali tribine nekoliko sati prije utakmice.

Naime, nakon debakla protiv Belgije, na kojem se na tribinama skupilo tek nešto više od 13 tisuća gledatelja, slijedi utakmica biti ili ne biti, na kojoj će se, prema posljednjim informacijama koje pristižu iz HNS-a, ponoviti ista situacija. Ni protiv Islanda neće biti više navijača. Sramota za Vatrene, HNS i hrvatski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja HNS, za najvažniju utakmicu godine, koja direktno odlučuje o plasmanu na SP u Brazilu, dan uoči utakmice prodano je tek 11 tisuća ulaznica, odnosno trećina stadiona.

Isti scenarij dogodio se uoči Belgije, a tada su iz HNS-a objavili da očekuju da će na dan utakmice ipak prodati nekoliko tisuća ulaznica i time ispuniti zadovoljavajuću kvotu. No, to se nije dogodilo, tako da se ovaj put u HNS-u svi boje da će se isto dogoditi i protiv Islanda, i to u situaciji kad je Vatrenima podrška potrebnija nego ikad prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li odluka da se susret odigra na Maksimiru ponovno bila pogrešna, doznat ćemo u utorak u 20.15 sati, kad započinje utakmica između Hrvatske i Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo