VIDEO: / ZA UMRIJETI OD SMIJEHA! Bosanac potpuno izgubio razum

Bizarnu scenu uhvatile su kamere na stadionu Camp Nou tijekom uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Barcelone i Manchester Cityja.

19.3.2015.
8:57
VOYO logo

Barcelona je pobijedila Građane s 1:0 pogotkom našeg Ivana Rakitića i rutinski izborila plasman u četvrtfinale, Lionel Messi se poigravao sa suparnicima, a teži potop gostiju spriječio je raspoloženi vratar Joe Hart. Sve je to s klupe promatrao Edin Džeko kojeg je trener Manuel Pellegrini odlučio ne uvoditi u igru.

Možda je to izbacilo iz takta bosanskog napadača, a možda je nešto drugo bilo okidač za napad ludila. Uglavnom, Džeko je u jednom trenutku počeo izvoditi čudne poteze glavom i desnom rukom, a što je 'pjesnik' htio reći, zna samo on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OV2XT5jlLQD/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Naravno, nije trebalo dugo da snimka postane još jedan internetski hit, a svjetski mediji se sprdaju i postavljaju pitanje što se dogodilo 29-godišnjem nogometašu. I na društvenim se mrežama otvorila rasprava o Džekinom ponašanju: neki tvrde da vježba stavljanje šminke, neki da istjeruje vraga, neki da je jednostavno doživio živčani slom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo