ZA NJIM JE LUDOVALO POLA ITALIJE: / Hrvatski hit napadač pronašao novi klub!

Image

Talijanski prvoligaš Sampdoria potvrdio je potpis ugovora s hrvatskim napadačem Antom Budimirom (24), dosadašnjim članom Crotonea.

5.7.2016.
17:10
VOYO logo

Nekadašnji član zaprešićkog Intera i Lokomotive oduševio je prošle sezone u redovima talijanskog drugoligaša Crotonea na čijoj je klupi bio hrvatski stručnjak Ivan Jurić. Budimir je na Apeninski poluotok došao kao posuđeni igrač njemačkog St. Paulija, ali u Hamburg se nije vratio. Umjesto toga je otišao u Genovu i potpisao četverogodišnji ugovor sa Sampdorijom koja je prošlu sezonu završila na 15. mjestu Serije A.

Šesnaest golova

Budimir je prošlu sezonu završio sa 16 postignutih golova i kao četvrti strijelac druge talijanske lige. Privukao je time pažnju mnogih klubova, a najkonkretnija je na koncu bila Sampdoria. Budimira često uspoređuju s Marijem Mandžukićem zbog identične visine (190 cm), snage i odlične igre glavom, a sada treba vidjeti hoće li i u elitnom razredu talijanskog nogometa biti uspješan i učinkovit kao u drugoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurić i Budimir su zajedničkim snagama uveli maleni Crotone u Seriju A, ali obojica su nakon povijesnog uspjeha napustila klub. I sljedeće će sezone biti u istom gradu, ali u redovima velikih rivala - Jurić na klupi Genoe, a Budimir u napadu Sampdorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo