NADA POSTOJI

ZA NJIH NEMA BOLJE VIJESTI: Rimski kralj razgalio srca Rominih navijača

Kapetan Romine nogometne momčadi i igračka legenda koja dres kluba iz rodnog grada nosi od 1992. s punih 40 godina i dalje se nosi sa suparnicima upola mlađima od sebe i čini se kako još nema namjere stati.

Iako je igrački za Romu vezan samo do kraja aktualne sezone, a očekivalo se da nakon toga i kaže zbogom nogometu, Totti nije siguran da je stiglo vrijeme za rastanak.

“U nogometu ništa nije sigurno. Prošle godine su me gurali u mirovinu, što je nešto što se događa u ovom poslu vrlo često, a posebice kada stvari ne idu onako kako bi htjeli. Svi imaju pravo na svoje mišljenje”, kazao je Totti u razgovoru za Sky koji će u cjelosti biti objavljen u subotu, ali čiji jedan dio budi nadu onima koji Romu ne mogu zamisliti bez njega:

“Vjerujem svojoj glavi i svojem tijelu. Još uvijek mogu mnogo toga dati, a budem li se osjećao dobro zašto bih se onda ostavljao nogometa?”

Roma je trenutačno drugoplasirana momčad talijanskog prvenstva sa sedam bodova zaostatka za vodećim Juventusom nakon 13. odigranih kola. Kroz ligaški dio sezone i utakmice Europske lige Totti je zasad sakupio devet nastupa uz učinak od dva gola i šest asistencija.

Povratak na Net.hr