ZA NJEGA NE POSTOJI NEMOGUĆE: / "Emotivniji sam nego kad sam dolazio kao igrač"

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Kad je u prostoriju za konferenciju za novinare s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom ušao Zinedine Zidane s cijelom svojom obitelji, postalo je jasno da Kraljevski klub ima novog trenera.

4.1.2016.
20:57
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Uprava Reala u ponedjeljak je na izvanrednoj sjednici smijenila dosadašnjeg treneraRafaela Beniteza (55) i na njegovo mjesto postavila klupsku legendu i dosadašnjeg stratega B momčadi Zinedinea Zidanea (43). Popularni Zizou je tako dobio veliku priliku u klubu čiji je dres nosio od 2001. do 2006. i u kojem je okončao igračku karijeru.

Image
STIGLA SLUŽBENA POTVRDA: /

Benitez dobio otkaz, Real ima novog trenera!

Image
STIGLA SLUŽBENA POTVRDA: /

Benitez dobio otkaz, Real ima novog trenera!

"Ovo je važan dan za mene"

"Zidane je nedvojbeno jedna od najvećih figura u povijesti nogometa. Zna bolje od bilo koga kako je voditi Real. Zna koliko je teško sjediti na ovoj klupi, poznaje igrače, a bio je i pomoćni trener kad smo osvojili deseti naslov europskog prvaka. Za njega ne postoji riječ nemoguće", istaknuo je Perez prilikom obraćanja novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz je bio pomoćnik Carlu Ancelottiju u njegovoj prvoj sezoni u Realu i mnogi su mislili da će biti njegov nasljednik. Perez se prošlo ljeto ipak odlučio za Beniteza, ali svega nekoliko mjeseci kasnije Zidane je dočekao priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem predsjedniku i klubu na ukazanoj prilici da budem trener ove momčadi. Ovo je najbolji klub na svijetu, ima najbolje navijače i sada je na meni da dam najbolje od sebe da osvojimo nešto ove sezone. Mislim da će sve biti dobro, a sada je najvažnije da počnemo raditi. Ovo je važan dan za mene, emotivniji sam nego kad sam potpisivao ugovor kao igrač. Dušom i srcem ću raditi ovaj posao", poručio je Zidane nakon inauguracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo