ZA NE POVJEROVATI: / Linijski sudac zaprepastio svojom odlukom i omogućio lagani gol Bišćanovoj ekipi

Image
Foto: Screenshot

Nesvakidašnja se situacija dogodila u dvoboju 25. kola druge hrvatske lige u kojem je Rudeš na svom terenu pobijedio Imotski s 2-1.

5.4.2017.
15:09
Screenshot
VOYO logo

Momčad Igora Bišćana povela je u 51. minuti golom Vuce, a šest minuta kasnije je povećala vodstvo pogotkom Kamenara o kojem se još uvijek priča. Naime, golman Rudeša je napucao loptu, a glavom ju je igrač Imotskog spustio za domaćeg napadača.

Glavni sudac pustio igru

On se sjurio prema vratima gostiju, ali je pomoćni sudac Mađarić iz samo njemu poznatih razloga podigao zastavicu kako bi označio zaleđe. U tom je trenutku stala je obrana Imotskog, a domaći napadač je već htio uhvatiti loptu u ruke. Međutim, glavni sudac Linić nije prihvatio reakciju svog pomoćnika, pustio je da se igra, a napadač Rudeša je proigrao Kamenara kojem nije bilo teško zabiti pored suparniček obrane i golmana koji su stajali skamenjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su prosvjedovali, ali pomoći nije bilo. Glavni sudac je donio ispravnu odluku jer je jasno da nema zaleđa kad suparnički igrač dodaje loptu, a kako je pomoćnik uspio napraviti tako tešku pogrešku, ostaje nejasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo