Za Modrića i ekipu spremaju neviđenu senzaciju!

Tottenham ove sezone proživljava najljepše trenutke u svojoj povijesti, a Spursi u bliskoj budućnosti spremaju posebno iznenađenje koje će im pomoći da njihove izvedbe na terenu budu još bolje.

14.3.2011.
13:27
VOYO logo

Modrićev klub je potpisao petogodišnji ugovor s američkom tvrtkom Under Armour koja će u Tottenhamov dres postaviti čipove koji će u svakom trenutku trenerima na klupi pokazivati u kakvom se stanju nalazi pojedini igrač na terenu.

Novom tehnologijom implementiranom u dresove Spursa za vrijeme utakmice će biti moguće pratiti nogometaševe otkucaje srca, tjelesnu temperaturu, ubrzanje, izdržljivost i cijeli niz informacija koje će treneri na klupi primati u realnom vremenu te će moći kvalitetnije i brže moći obaviti zamjene na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moći ćete pratiti kako kuca srce nogometaša dok se sprema izvesti slobodan udarac ili penal. Prvi puta u povijesti bit će moguće 'ući' u tijelo nogometaša dok ga gledate na terenu. To će unijeti dodatnu dramu u igru", izjavio je predstavnik tvrtke Under ArmourMark Dowley, koji je otkrio da pregovaraju o mogućnosti da i navijači vide broj otkucaja srca svog ljubimca nakon postizanja pogotka kako bi vidjeli koliko zapravo jako kuca za klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo