Kad je realovac uzeo loptu, zvijezda Barçe je pokrila oči

Barçin veznjak Xavi kao da je znao da će Sergio Ramos promašiti penal u finalu Kupa konfederacija protiv Brazila pa je pokrio oči.

1.7.2013.
15:39
VOYO logo

Branič Reala i španjolske nogometne reprezentacije Sergio Ramos nije baš poznat po preciznosti. Njegov udarac u gornji kat tribina Santiago Bernabeua već je 'opjevan', a da mu ne ide ni s bijele točke pokazao je i u finalu Kupa konfederacija protiv Brazila.

Nakon što je Furiji dosuđen jedanaesterac, njemu je pripala čast da ga izvede iako vjerojatno ne bi ništa previše promijenio pogotkom s obzirom da su domaćini već vodili 3:0. Njegov suigrač i rival iz Barcelone, Xavi, kao da je pretpostavio što slijedi pa je pokrio oči dok je Ramos izvodio kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da od ovog poraza ne treba raditi predstavu. Nismo roboti, već obični nogometaši. Nismo mogli vječno pobijeđivati, ali također, ovaj poraz neće ništa bitno promijeniti u našoj momčadi. Bio je to jedan od onih dana kad puno toga ne polazi za nogom. Čestitke Brazilu, zaslužio je ovu pobjedu", rekao je Ramos.

//www.youtube.com/embed/kdVZIfY0yVw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Španjolci su u finalu Kupa konfederacija izgubili nakon 29 uzastopnih utakmica bez poraza, a prvi su put nakon 1985. poraženi s tri gola razlike u službenoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo