Utakmica stoljeća: 'Više nema prepreka da Messi stigne u Hrvatsku!'

Utakmica izmedu Argentine i Hrvatske ponovno je aktualna, a na potezu su sada Davor Šuker i HNS! 'Iskreno, ne znam što bi sada bila prava prepreka za to da Messi dođe u Hrvatsku!

12.12.2012.
19:28
VOYO logo

Naime, nakon e-maila iz Argentinskog nogometnog saveza koji je HNS objavio na svojoj web - stranici u utorak, a u kojem se tvrdi da X Sports Worldwide, agencija koja je pokrenula pregovore s hrvatskom stranom o dovodenju argentinske reprezentacije, nije ovlastena dogovarati utakmice u ime Gaučosa, činilo se da je Leo Messi na Maksimiru ili Poljudu izgubljena priča.

No, u srijedu je stigla potvrda da je ipak bila riječ o "pokvarenom telefonu" na relaciji Hrvatska - Argentina, te da je Tom Novak i njegova tvrtka X Sports Worldwide doista ovlaštena od strane agencije Santa Monica Grupo, komercijalne agencije AFA-e, dogovarati prijateljske utakmice Argentine i Čilea s HNS-om. Tvrdi to Tom Novak, koji je unatoč početnom 'neprijateljskom dočeku', gospodski odgovorio Šukeru i društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je za ovaj nesporazum kriva ljudska pogreška, koja je razumljiva kad se uzme u obzir da je riječ o komunikaciji e-mailom i telefonom izmedu dvije tako udaljene zemlje kao što su Argentina i Hrvatska, te činjenice da je sjedište agencije Santa Monica u gradu Santiagu u Čileu, što znači da je komunikacija zapravo uključivala tri države i dva kontinenta, te značajnu vremensku razliku. Iako mislimo da je jučerasnje objavljivanje e-maila na webu HNS-a bila ponešto ishitrena odluka, razumijemo da su gospodin Šuker i HNS u prošlosti imali negodna iskustva u dogovaranju prijateljskih utakmica, što je svakako imalo utjecaja i na taj njihov potez", rekao je ovaj biznismen hrvatskog porijekla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da su sada svi nesporazumi iza nas, i da se možemo posvetiti onom što je, nadamo se, zajednicki interes i cilj - a to je dovodenje Gaučosa i Lea Messija u Hrvatsku, i organiziranje velike nogometne poslastice za sve ljubitelje nogometa u Hrvatskoj, ali i one iz ostatka svijeta, koji ce zasigurno pozeljeti doci na ovaj dvoboj. Iskreno, ne znam sto bi bila prava prepreka za to da u tome i uspijemo sada kada su sve dvojbe o našoj autorizaciji rasčiisćene - jer ako nismo u stanju okupiti kvalitetnu sponzorsku podršku oko Lea Messija u trenutku kada je oborio svjetski rekord s (trenutnih) 86 golova u sezoni - ne bismo se trebali baviti ovim poslom. O tome koliko bi to pak moglo pomoći promidžbi Hrvatske dovoljno je proteklih dana rečeno u medijima, pa nema potrebe da to ponovno naglašavamo - riječ je o očitoj koristi za sve uključene strane", zaključuje Novak.

Nadamo se da je u pravu i da ce Davor Šuker i HNS pronaći načina da se ova nogometna poslastica ipak dogodi u Hrvatskoj - jer to, kako je pokazala i anketa net.hr-a, doista žele hrvatski navijači. A oni bi u ovoj priči, koja polako počinje podsjećati na latinoameričku sapunicu, ipak trebali biti najvažniji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo