Nijemci provalili zašto 'bog i batina' tjera Mandžukića

Još do prije tjedan dana Mario Mandžukić očekivao je da će potpisati novi, produljeni i poboljšani ugovor s njemačkim Bundesligašem Wolfsburgom.

16.5.2012.
14:56
VOYO logo

Upravo je spomenuti menadžer, ne nogometaš sam, razlog zbog kojeg je Magath izgubio živce, piše lokalni dnevnik Wolfsburger Allgemeine Zeitung, navodeći da je prošlog tjedna na sastanku s Magathom, Cvjetković zatražio stopostotno povećanje Mandžukićevih primanja.

Igrao bi odsad, po tome, hrvatski napadač za pet umjesto za 2.5 milijuna eura godišnje plaće. Magathu se taj prijedlog, međutim, nije svidio, a kako je nakon svega još Cvjetković izašao u javnost s izjavom da je 'Magath dao otvorene ruke za Mandžukićev transfer u slučaju dobre ponude', trofejni je 58-godišnji trener navodno sasvim izgubio živce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjetio se Magath, piše WAZ, siječanjskog cirkusa koji su mu Cvjetković i Mandžukić priredili zahtjevom za transfer. Na pitanje novinara što će sada biti, odgovorio je:

"Uopće me ne interesira. Cvjetković može govoriti što ga volja. Znam samo da Mandžukić ima ugovor do 30. lipnja 2014. godine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj ističu da je Magath već našao zamjenu hrvatskom reprezentativcu, na pragu je dolaska 22-godišnji Heerenveenov napadač Bas Dost, prvi topnik nizozemske Eredivisie netom minule sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo