WOLFSBURG I WERDER ZABILI OSAM KOMADA U ISTOJ UTAKMICI: / Brekalo asistent u raspucanom derbiju

Image
Foto: Profimedia

Wolfsburg je trećom uzastopnom pobjedom došao na peto mjesto sa 17 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani RB Leipzig

27.11.2020.
23:08
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Wolfsburga na svom su terenu svladali Werder sa 5:3 u prvoj utakmici 9. kola njemačkog prvenstva, a hrvatski reprezentativac Josip Brekalo našao se među asistentima u pobjedničkoj momčadi.

Gosti su poveli u 13. minuti golom Bittencourta. U 22. minuti Baku je izjednačio, a prvo vodstvo Wolfsburgu donio je Brooks u 25. minuti pogotkom glavom nakon što je Brekalo driblingom prevario dvojica igrača Werdera i lijevom nogom ubacio na deset metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moehwald je u 36. minuti izjednačio na 2:2, ali već u sljedećoj akciji Wolfsburg je ponovno poveo. Brekalo je zaslužio barem pola asistencije koja je upisana Mehmediju, a strijelac za 3-2 bio je Weghorst u 37. minuti.

Asistencija Brekala

Drugo poluvrijeme počelo je dobro za goste, jer je u 47. minuti Brooks nespretnom reakcijom zahvatio loptu i svladao svog vratara za novo izjednačenje. Ipak, Wolfsburg je postigao i četvrti pogodak u 76. minuti, a po drugi put je strijelac bio Weghorst preciznim udarcem glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 80. minute Werder je ostao s igračem manje, jer je drugi žuti karton zaradio Moehwald. U petoj minuti sučevog dodatka konačnih 5:3 postavio je Bialek.

Josip Brekalo je igrao do 90. minute, a osim sudjelovanja u dvije akcije za pogodak, još je triput stvarao prilike za suigrače, koje su ostale neiskorištene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je trećom uzastopnom pobjedom došao na peto mjesto sa 17 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani RB Leipzig. Vodeći Bayern ima 19, a Borussia Dortmund i Bayer Leverkusen po 18 bodova. Werder je sa 11 bodova na 10. mjestu, a ovo je momčadi iz Bremena bila šesta uzastopna utakmica bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo