WBA SLUŽBENO PREDSTAVIO BILIĆA: / Navijači će ga sigurno odmah zavoljeti nakon ovih riječi

Image
Foto: Profimedia

50-godišnji Splićanin vodio je West Ham od lipnja 2015. do studenog 2017. godine i svi dobro znaju što mogu očekivati od njega

24.6.2019.
18:27
Profimedia
VOYO logo

Iako je klub pao u drugi razred enleskog nogometa, Slaven Bilić nije mogao odbiti ponudu West Bromwich Albiona i povratak u engleski nogomet.

Bivši hrvatski izbornik potpisao je dvogodišnji ugovor, a u ponedjeljak je i službeno predstavljen kao novi trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno je vratiti se engleskom nogometu i biti dio West Bromwich Albiona. Želim se zahvaliti klubu na pruženoj prilici. To je istinska privilegija", bile su prve Bilićeve riječi.

"Želja mi je bila da se vratim i vodim klub u Engleskoj. Sudjelovanje u Championshipu jedan je od izazova u kojem sam se želio upustiti i tu sam. Puno mi znači što sam ovdje. Ovaj klub ima bogatu povijest i sjajne navijače. To je tradicionalni, obiteljski klub i navijači su mu uvijek odani. Zato ću pružiti sve od sebe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strast ne prolazi

50-godišnji Splićanin vodio je West Ham od lipnja 2015. do studenog 2017. godine i svi dobro znaju što mogu očekivati od njega, a i on sam što ga čeka.

"Nije lako igrati na Hawthornsu. To je teren u kojem vam navijači zaista mogu pomoći. Osjetio sam atmosferu u doigravanju gledajući kod kuće. To je bilo fantastično. To je pravi nogomet. A moja strast prema nogometu ne dolazi i odlazi, ne prolazi. Ovo je moj posao i idemo svi zajedno napraviti što bolji rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A to bi bio ekspresan povratak u Premier ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo