WANNABE INFLUENCER MAMIĆ 'BRILJIRAO' NOVOGODIŠNJOM PORUKOM: / Na ovakav način može čestitati samo on

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Mamić je ovu priliku iskoristio kako bi nahvalio, prije svega, samog sebe

1.1.2020.
18:02
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U posljednje vrijeme bivši izvršni predsjednik Dinama, Zdravko Mamić, izrazito je aktivan na društvenim mrežama. Svako malo izađe s nekom objavom, a isto tako ne propušta čestitati svojim vjernim sljedbenicima blagdane.

"Wannabe influencer" Mamić se javio putem Facebooka iz svoje oaze u Međugorju gdje se krije od hrvatske ruke pravde, kako bi čestitao Novu godinu. Međutim, nije to bila klasnična novogodišnja čestitka, ova je više nekako u njegovu stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

11.06.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Zdravko Mamic u pratnji odvjetnika dao je izjavu medijima nakon saslusanja o izrucenju Hrvatskoj. Photo: STR-2222/PIXSELL

Mamić je ovu priliku iskoristio kako bi nahvalio, prije svega, samog sebe, Dinamo, Dinamove uspjehe, svoje suradnike i čuda koja su stvarali. Suvišno je opisivati i prepričavati pa eto, izvolite...

"Jučer smo ispratili desetljeće koje će u Dinamovoj povijesti ostati upamćeno kao zlatno doba. Doba u kojem smo moji suradnici i ja stvorili neviđeno čudo obzirom na ekonomske, društvene i druge okolnosti koje su nas pratile. Čudo koje u godini dana na iznimno konkurentnom tržištu stvori gotovo 100 milijuna eura nove vrijednosti, dovede najveće svjetske klubove u našu malu Hrvatsku, nakon 49 godina izbori proljeće u Europi, konstantno stvara igrače za koje se bore najmoćniji i najbogatiji, niže titule i ima jednu od najboljih nogometnih akademija u svijetu. Čudo koje na trošnom stadionu u Hrvatsku iz inozemstva zahvaljujući viziji, krvi, znoju, muci i suzama unosi desetine i stotine milijune eura i plaća sve svoje obveze na vrijeme. Svima onima koji su se rukama i nogama borili kako bi isušili tu "močvaru" uspjeha i rada želim da u idućem desetljeću pokušaju svojim radom ostvariti barem 1/5 ovih rezultata. Sretno, živjeli", stoji u Mamićevoj poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo