WANDA OTKRILA ICARDIJEVU SUDBINU U INTERU: / Prekinuta je neizvjesnost, sada je napokon sve jasnije

Image
Foto: AFP

Pregovori između Intera i Icardija traju kao da traju vječno

11.3.2019.
13:57
AFP
VOYO logo

Wanda Nara, Mauro Icardi i Beppe Marotta prošlog tjedna održali su sastanak kako bi se konačno riješila bura oko potpisivanja ili nepotpisivanja novog ugovora između Argentinca i Intera. "Bio je to jedan jako prijateljski sastanak, koji je za cilj imao pronalazak solucije koja bi odgovarala i nama i Icardiju", priopćili su tada iz Intera.

Argentinac je zbog toga na ledu, a čini se da će dogovor na kraju ipak biti postignut. "Utakmicu smo za vikend gledali kod kuće. Ne želim sada pričati da se nešto pogrešno shvati, ali voljela bih da Mauro ostane u Interu", istaknula ja Wanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijestila ostanak u Interu

"Navijam za Inter i nadam se da će se situacija što prije riješiti. Mauro želi ostati ovdje i to ćemo poštovati". Icardi je ranije preko odvjetnika poručio čelnicima Intera da želi da oni "javno rehabilitiraju njegov imidž" i otkriju razloge zbog kojih mu je oduzeta kapetanska traka.

Odavno se, međutim, spekulira da su čelnici Intera odlučili oduzeti Icardiju kapetansku traku jer vjeruju da je on postigao dogovor s Juventusom oko navodnog transfera već na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo