VULIĆ ODLUČAN UOČI DERBIJA: / Ako treba, poginut ćemo – neću nikome dopustiti da na Poljudu bude gazda!'

Image
Foto: Pixsell

Novi trener Hajduka je najavio sutrašnji derbi s Dinamom

28.9.2018.
12:52
Pixsell
VOYO logo

Zoran Vulić, novi trener Bijelih, najavio je sutrašnji derbi između Hajduka i Dinama. Utakmica se igra u 16 sati i 30 minuta na Poljudu, a Vulić će protiv aktualnih prvaka pokušati sačuvati svoj stopostotni učinak otkako je na klupi zamijenio Željka Kopića.

"Derbi je, svi su motivirani i tako ćemo sutra izaći na teren. Dinamo ima 25 kvalitetnih igrača, bez obzira u kojem sastavu igra. Teško ih je i pročitati do kraja jer tek je protiv Fenerbahcea igrala njihova momčad koja je u optimalnoj formi. Poznajemo ih dobro, a vidjet ćemo hoćemo li ih uspjeti do kraja pročitati", rekao je Vulić po prenošenju Slobodne Dalmacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nitko nije favorit na Poljudu'

"Mislim da smo spremni i učinit ćemo sve da utakmicu privedemo kraju kako želimo. Nama su tri boda važna, neću reći da je Dinamo favorit jer nitko nije favorit na Poljudu, ali može se reći i da im je ovo prva prvenstvena utakmica u kojoj nisu domaćini", dodao je trener Bijelih.

"Volio bih da to bude hajdučki, moramo još dizati agresivnost, volio bih da budemo puno agresivniji. Motiva imamo, igramo u Splitu, ali ih respektiramo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neću nikome dopustiti da na Poljudu bude gazda'

Ne možemo uspoređivati Dinamo protiv Sloge i Fenera. Oni će ovdje doći motivirani, ali ja se s njima puno ne opterećujem. Ako moja momčad bude prava, onda me nije briga tko je sa suprotne strane. Imamo pozitivan niz, ako treba ćemo i poginuti da ga nastavimo. Igramo na Poljudu i neću nikome dopustiti da ovdje bude gazda. Igramo protiv kvalitetne momčadi, ali ne smijemo se s njima opterećivati", zaključio je Vulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo