Ognjen Vukojević 'razotkrio' veliko pojačanje Hajduka

Dinamo je cijeloj nogometnoj javnosti i službeno predstavio dva nova pojačanja.

13.8.2014.
13:46
VOYO logo

"Drago mi je što sam se vratio u Dinamo i sretan sam što sam došao kući. Dulje vrijeme postoji interes s obje strane, već sam dosta dugo u Ukrajini gdje, nažalost, nije bajna situacija i došlo je do zasićenja. U Kijevu sam proveo krasne igračke godine svoje karijere i zahvalio bih se svima u klubu, posebno gospodinu Surkisu na svemu, ali još imam godinu ugovora u Kijevu i došlo je vrijeme za povratak kući", rekao je Vukojević i nastavio:

"Imao sam kratku pauzu nakon Svjetskog prvenstva, prošao pripreme i igrao utakmice, a prvenstvo je počelo malo kasnije i tu nisam nastupio. Spreman sam, a mislim da mi nedostaje tek par utakmica kako bih ušao u pravi ritam i vjerujem da će se to dogoditi vrlo brzo. Kažem, doma sam i želim se što prije uklopiti u novu ekipu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je riječ preuzeo Ivan Boras.

"Vratio sam se kući, možemo to tako reći. Proveo sam nešto više od godinu dana u Rijeci, ali Zagreb je moj dom gdje sam odrastao. Sretan sam što sam bio dio projekta i ponosan na rezultate koje smo postigli, ali sada sam u Dinamu i na meni se dokazati. Mlad sam igrač, trebam učiti i imam sreću što mogu uz Ogija i ostale suigrače oko mene biti bolji igrač i čovjek."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O stanju u Dinamu Vukojević je rekao:

"Dinamo ima odlične igrače, mlade i treba vremena da se sve uklopi, vidio sam to na ovih par treninga. Ja sam spreman svojim iskustvom dignuti sve na još veći nivo. Ljudi iz kluba su mi prezentirali plan za sljedeće tri godine koji mi se sviđa i u kojem želim sudjelovati, nisam niti malo razmišljao kada sam vidio koliko su ambiciozni u Dinamu i kakvi su planovi - europski Dinamo u kojem klub pokušava zadržati ključne igrače kako bi se napravio pravi rezultat u domaćim i europskim natjecanjima. Nisam došao ovdje zbog dvije utakmice protiv Petrolula, to nema veze s istinom. Kada sam već spomenuo Petrolul onda ću reći da su po meni oni puno bolja momčad od Aalborga i mislim da nas čekaju dvije teške utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i svi dosad, Ogi je pozvalo navijače da se vrate na maksimirske tribine.

"Pun Maksimir, proslave prvaka, fešta s autobusom, utakmice protiv Werdera i Arsenala na kojima nije bilo praznog mjesta pa do Međimurja, Kamen Ingrada i ostalih na kojim je bilo 15-20 tisuća, svaku utakmicu. Sanjam da Dinamo može to ponoviti, zato sam se i vratio", rekao je Vukojević za službene stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su ga za kraj priupitali kako komentira novo pojačanje Hajduka, Artema Milevskog s kojim je nekoć dijelio svlačionicu.

"Milevski? On je jedan od četiri najbolja napadača s kojima sam igrao u karijeri. U rangu je Ševčenka, Eduarda i Mandžukića. Taj dečko je imao ozbiljnih problema, ali je bez obzira na to vrhunski igrač."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo